zondag 14 september 2014

Indian summer challenge

De Stampotique challenge van Coby (de Craftorij) is deze keer "indian summer" het onderwerp. Eerst even opgezocht wat daar precies onder wordt verstaan...warme kleuren dus. Dit heb ik ervan gemaakt.
De distress kleuren die ik heb gebruikt: mustard seed, spiced marmalede, ripe persimmon, barn door en broken china. Ik zat deze keer gezellig bij mijn schoonzus Monika die pas geleden flink heeft ingeslagen met allerlei knutselspulletjes waaronder een heleboel stencils en ook wat stempels van Stampotique. De boom en het geweldige stencil heb ik dan ook met veel enthousiasme gebruikt. (bedankt Moon).

Alle geel en rood tinten op een plastic zak gedept (bij gebrek aan een craftsheet werkt dat ook prima, alleen moet je er geen heattool op los laten, hahaha). Papier erin gelegd en gedraaid en gedept tot ik tevreden over de kleur was. Gedroogd, de boom gestempeld en gemaskerd. Het prachtige stencil (hebben!!!) neergelegd en met alle kleurtjes gesponst. Masker weggehaald en de boom ingekleurd met distress marker ripe persimmon. De blokjes gesponst met een mini stencil van Dyan. Bob apart gestempeld en met distress markers ingekleurd. Uitgeknipt en lekker zen op het heuveltje voor de boom geplaatst. Zo kan hij heerlijk ontstressen. Nog wat accentjes aangebracht met zwarte fijnschrijver en witte gelpen.

2 opmerkingen:

  1. leuk kaartje en wat een heerlijke warme kleuren zijn het.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, leuke kaart Yvonne mooi die warme kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)