zaterdag 4 april 2015

Een kaart in een niet gebruikelijke vorm

Mmmm tja, een lastige uitdaging bij Stampotique deze week voor mij omdat ik alle uitwerkingen op hetzelfde formaat wil maken zodat ik ze allemaal in een boekje kan verwerken. Dus even goed nagedacht hoe ik dat nu eens aan ging pakken en uiteindelijk kwam er een idee boven drijven. Een min of meer dubbele kaart waarbij de bovenste kaart uit losse strookjes bestaat...een soort van flapjeskaart noem ik het maar.
 De voorkant bestaat uit smal gesneden strookjes die ik aan de linkerkant heb afgescheurd. Aan de rechterkant zitten ze onder de onderste kaart vastgeplakt. O-Joy heb ik erop gestempeld.

Sla je alle flapjes naar rechts dan zie je dezelfde stempel op een kleurrijke achtergrond. Gemaakt met sprays, een stencil en distress inkt. De witte gloed rondom het mannetje heb ik met een witte posca veroorzaakt.
 Met de flapjes kan je nu gaan spelen...ik heb ervoor gezorgd dat het mannetje op dezelfde plek is gestempeld als die op de voorkant zodat hij af en toe eens kan wisselen van kleur. De rode dingetjes aan de zijkant zijn afkomstig van kleine lijmklemmetjes omdat anders de flapjes niet netjes op de kaart bleven liggen.
 Zo kan het ook:
 Of zo:

8 opmerkingen:

 1. Jij bent niet voor één gat te vangen hè :) Geniaal Yvonne, zóóóó leuk bedacht (ook erg leuk als kinderkaart)!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow this is so clever and also lots of fun. Thank you so much Yvonne for joining in with our challenge at Stampotique. Sue xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amazing card Yvonne! Love it
  Thanks for joining us at Stampotique this week.

  xx Arwen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is fabulous, Nicely done! Thanks so much for joining us at Stampotique this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wonderful Yvonne!
  Thank you so much for joining in with us at Stampotique this week :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)