zondag 14 februari 2016

Twee lessen uit Lifebook 2014

In 2014 had ik me ingeschreven om de online cursus van Lifebook te gaan doen. Daar kreeg je iedere week een nieuwe les op mixed media gebied. Tot een week of 20 kon ik dat wel bijhouden maar daarna werd het me te zwaar en stokte mijn zin. Wel haalde ik alle lessen binnen om ze later alsnog te gaan maken. En nu....heb ik inmiddels twee lessen gemaakt. Allebei lessen van Tamara Laporte.  Eentje als uitdaging voor de Creative Ladies groep en eentje gisteren samen met mijn vriendin. En ik ben er erg blij mee, vind ze allebei goed gelukt. 

De eerste is de les Stags, patterns and rituals:
Omdat ik graag toch iets "eigens" toe wilde voegen heb ik een vogeltje gestempeld en deze op de rug van mijn hert gezet. 

Gisteravond zijn Lia en ik eerst gaan kijken welke les we wilden gaan doen en al snel besloten we om het grote oog te gaan maken. Lia werkte op A5 formaat zodat het in haar boekje zou passen en ik heb het formaat genomen die ik voor de Lifebook lessen had. 21,5 x 30,5 cm. Dit is mijn uitwerking:

De nog "blote" ogen. Hier is goed het verschil van formaat te zien:

Onze resultaten:
Ik heb later nog wel de pupil zwarter gemaakt zodat het er wat sprankelender uit kwam te zien (zie eerste foto).
We hebben enorm genoten om deze les samen te maken en aangezien er nog een heleboel ongemaakte lessen zijn gaan we dit zeker vaker doen.

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn allebei prachtig Yvonne! De pagina met het hert is geweldig en het oog is ook erg mooi. Gaaf die gekleurde tranen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Me gusta mucho el resultado de los dos ojos.
  ¡Felicidades por el trabajo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)