donderdag 14 februari 2013

Top 2000-deel 8

Eindelijk ben ik toe gekomen om een pagina voor mijn Top 2000 (2012) album te maken. Bij AJ&MM kiest iedere 2 weken iemand een nummer en daar kan je dan een pagina over maken. Annie koos voor Angels van Robbie Williams, te vinden op de 41ste plaats.
Ik had al tijden de foto van de vliegende koe op mijn laptop staan, werd gelijk verliefd op het plaatje dat ik op internet vond. De achtergrond heb ik gemaakt met blauwe ecoline, daarover zeezout gestrooid en daarna, terwijl de ecoline nog nat was, er roze ecoline druppels op te gespetterd. De vliegende koe op aslan geplakt, uitgeknipt en opgeplakt. Met worn lipstick lichtjes de witte vlekken gesponst. De roze koe heb ik gemaakt van het beschermvel van de aslan. Gekleurd met alcoholinkt en met mod podge bevestigd op mijn pagina. Sterren gestempeld en bewerkt met goudkleurige gelpen. Aan de bovenkant een blokjeslijn getekend en herhalend het woord Angels geschreven. De koe bewerkt met witte gelpen en rondom de roze koe een potlood schaduw getrokken en uitgeveegd met een doezelaar. Een wat minder gangbare "angels" misschien maar ik hou wel van wat gekkigheid.

6 opmerkingen:

 1. Altijd weer een verrassing als ik op jouw blog kom ;)
  Super angels heb je gemaakt!Leuke uitwerking,Yvonne!!!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha...ik vind jouw engels geweldig!!! En wat een mooie achtergrond heb je gemaakt, leuke techniek ga ik zeker eens proberen, dank voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf zeg, de koe met vleugels, geweldig.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat grappig gemaakt en die ecoline met dat zeezout geeft toch wel een heel gaaf effect. Ik heb het geprobeerd met dylusions, maar dat werkt niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)