dinsdag 21 mei 2013

Boekje en een paar kaarten

Sinds begin dit jaar koop ik maandelijks de Craft Stamper en daar zit iedere keer een gratis stempel bij. Nu weet ik dat Marlies en Alida elkaar iedere maand daarmee uitdagen en dat vond ik zo leuk want de stempels willen nog wel eens in het vergeethoekje raken. Maar dit wil ik graag voor mezelf doen en daarom heb ik er maar weer een boekje voor gemaakt. Er zitten 12 bladzijdes in, één voor elke maand en die ga ik op mijn gemakje vullen. Voor nu is alleen de kaft klaar.
 Hoe ik het precies heb gedaan weet ik niet meer want er ging van alles mis. Er zit in ieder geval verf op, inkt, modeling paste en gesso. De stempel van het vrouwenhoofd heb ik in Zeist gekocht en haar heb ik gestempeld op een achtergrond van verf. De binnenkant van de kaft heb ik beplakt met dun papier:

Ik heb ook nog kaartjes gemaakt voor twee blogvriendinnen.
Bij de roze kaart heb ik weer een rest achtergrond gebruikt: restjes verf nat gespoten, kaart erop gelegd en rustig aandrukken. Voorzichtig verwijderen en laten drogen. Heel verrassend wat daar uit komt.

De onderste kaart is een condoleance kaart die ik bewust met wat kleur heb gemaakt.

9 opmerkingen:

 1. Allemaal super mooi en ge weet ik hou van kleurtjes die je hier ook welig gebruikt!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk idee om jezelf uit te dagen elke keer wat met dat stempeltje te doen! De voorkant is in elk geval al prachtig geworden van het boekje! En de kaarten eronder zijn ook erg mooi!
  Groeten Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeehh..wat een leuk idee Yvonne om jezelf uit te dagen met de stempeltjes uit de craftstamper (leuk blad!) Je kaft is in ieder geval super mooi geworden ben errruuggg benieuwd naar de inhoud straks. Je kaarten zijn ook super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Yvonne zullen wij elkaar dan maar uitdagen met de stempeltjes? Want ook ik koop sinds januari het blad en de stempeltjes verdwijnen nu al in een hoekje:-( Wat een mooie kaarten en het kaft is super!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk zoals jij je door jezelf en anderen uit laat dagen en met de leukste dingen tevoorschijn komt Yvonne.
  Altijd weer een verrassing wat je laat zien, en de resultaten zijn zo mooi, ook al weet je niet meer soms, hoe iets is ontstaan.
  Heel leuk wat er nu in beeld is...verf natmaken en aandrukken, dat wil ik ook wel eens gaan proberen (gesso tussen twee papieren en dan loshalen, geeft ook zo'n leuk effect).

  Lekkere blogpost weer Yvonne....groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat mooi Yvonne, goed idee om zo'n boekje te maken, hier blijven de stempeltjes liggen is toch eigenlijk wel jammer.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi boekje heb je gemaakt voor je stempels van de craft stamper, het is echt een erg leuke uitdaging om elke maand iets met de stempel te doen. Maar ik zie dat Coby zich aanbiedt, dus dat gaat vast goedkomen met jullie. Je kaartjes zijn ook schitterend en die mooie roze/rode heb ik in mijn bezit, heel erg mooi en die techniek met de achtergrond ga ik nog eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi boekje Yvonne voor je stempels van Craft Stamper
  Mooie achtergrond en stempel.
  Ben beniwud hoe de inhoud gaat worden.
  Ook je kaart is heel mooi en de condolance kaart heel stijlvol.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi kaft voor je boekje heb je gemaakt. (Heb dit berichtje gemist vandaart de late reactie.) Leuk idee om zo je stempeltjes te gebruiken.
  En dank je wel voor je mooie blauwe kaart. Ik heb het zeer op prijs gesteld.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)