zaterdag 5 april 2014

Uitdagingen in maart

Mijn persoonlijke uitdaging met Doreth en Marlies van de afgelopen maand. Doreth had een erg leuke bedacht: haal inspiratie van een pagina uit een magazine en maak daar een kaart mee. Dit is de kaart die ik heb gemaakt:
 En mijn inspiratie pagina:
Doreth maakte deze prachtige kaart:
 En hier is haar inspiratie pagina:

Marlies en ik hebben uit de Craft Stamper van maart weer een techniek gekozen. Marlies koos "course molding paste". 
Veel gesso aangebracht op de gehele tag. Na drogen distress paint wild honey en peacock feathers over de gehele tag geverfd. Ook dit weer laten drogen. Met droge kwast voorzichtig distress paint black soot over de tag geveegd en weer laten drogen. Gestempelde dame uitgeknipt en ingekleurd met derwent colorsoft en opgeplakt. Slingerplant met zwarte inkt gestempeld en bewerkt met witte gelpen.

Mijn techniek is "into the fold".
Pine needles en gathered twigs op mijn craftsheet gedept en embossingfolder clockworks XL erdoor gehaald. Water erop gesprayd en de tag erop gelegd. Je krijgt nu een mooie waterige afdruk van de emb. folder. Radertjes met zwarte inkt gestempeld, de bingo cijfers bewerkt met WOW emb. poeder earthtone grape. Op een stuk manilla papier de man gestempeld met coffee (archival) en opgeplakt.

6 opmerkingen:

 1. mooie uitwerkingen Yvonne, er zijn toch veel technieken die ik vergeet te doen, zijn er ook zoveel:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, mooi weer allemaal, mooie technieken en leuk hoe jullie je hebben laten inspireren.
  Dank je wel voor je compliment op mijn blog.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om je te laten inspireren door iets uit een tijdschrift en wat een mooie uitwerkingen! Ook de technieken zijn weer super, met de onderste heb ik toevallig ook net twee (eenvoudige) kaarten laten zien (op het freubels blog :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi zeg die kleurige vrouw, mooie stempel, heb ik vandaag nog bij staan kwijlen. De technieken tag is ook schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige technieken hebben jullie weer uitgeprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke variatie weer Yvonne! Mooi hoor!!!
  En ja, elkaar niet tegengekomen op het ASE...ik hoor meer mensen die elkaar niet gezien hebben...jammer. Alvast een goede reden om het volgend jaar dan maar te proberen he? :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)