zondag 3 augustus 2014

Geweldige nostalgische stempelset

Deze geweldige stempelset kreeg ik van mijn zwager Ed Sleijpen. Hij vond dit op een markt in Frankrijk en moest gelijk aan mij, fanatiek stempelaar denken. Ik ben er dan ook heel erg blij mee maar zou graag willen weten hoe oud de set is. Er staat helemaal niets op de doos waar ik op kan gaan zoeken dus als iemand enig idee heeft... De set staat nu te pronken in mijn vitrinekast, ik durf er niet mee te stempelen omdat ik bang ben dat het rubber dan uit elkaar valt. Het voelt ook totaal niet meer rubberachtig aan. Maar dat geeft niet, kijken alleen is al gelukzalig genoeg.
 Gaaf hè!!!
 Inktrolletje i.p.v. een gewoon inktkussen zoals we die tegenwoordig kennen.

7 opmerkingen:

 1. Super, wat een cadeautje! Wat zal hij mooi staan in je kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig, ik kan me voorstellen dat je er niet mee durft te stempelen, ik ben benieuwd of iemand het weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige vondst en voor jou een geweldig kado Yvonne...wat enorm leuk om zo'n oude set te zien...ziet er superhandig uit ook nog!
  Groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas heb ik geen antwoord op je vraag, maar ik vind ze super mooi. Lief van je zwager!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige ontdekking tijdens de vakantie van jouw zwager Ed in Frankrijk, en wat geweldig dat hij meteen aan jou dacht en deze prachtige stempelset meenam! Zwager Ed, je hebt een heel goede daad verricht, dat is wel duidelijk!
  Het ziet er prachtig uit Yvonne, lijkt op sommige foto's, en dat is goed bedoeld hoor, een beetje uit de tijd van Fred en Wilma Flintstone ..... en of ik er mee zou durven stempelen? Kweet het nog niet. Ik heb van mijn opa een paar stempels uit de beginjaren ergens na 1900, rubber inderdaad verdroogd en keihard, en bij het proberen van 1 stempel brak dat keiharde rubbertje in een paar stukjes. De rest heb ik dus maar gelaten zoals het was.
  In ieder geval een heel mooi kleinood in huis, waar je steeds met plezier naar zal kijken. En heel misschien toch een keer iets probeert?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is wel helemaal super de super Yvonne.
  Hier zijn ze nog duidelijker te bekijken. Gaaf hoor.
  Ook even je blog weer eens bekeken, even blogtijd genomen.
  Wat maak je toch prachtige dingen. Ik kom echt regelmatig even bij je langs. Altijd weer heel inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)