zaterdag 22 oktober 2016

Tweede ronde round robin - gebruik een tag

De tweede opdracht van de Art Journal Round Robin. Gebruik een tag. Ik heb 8 mini tags gebruikt.
  Aan beide buitenste randen 4 tags geplakt. Drie bij elkaar en eentje apart. Beide pagina's ingesmeerd met gesso. Na drogen de overhangende stukjes weggeknipt.
 Turquoise en purple brusho op de pagina's gestrooid en nat gesprayd. Een beetje heen en weer geschommeld met de pagina's tot ik tevreden met het resultaat was.
 Met deep purple (archival) een achtergrond stempel van Kaiserkraft meerdere malen afgedrukt. Witte verf door een stencil heen gedept, alleen over het middelste gedeelte.
 Met zwarte archival inkt de cirkels (Carabelle studio) en 3-in-a-round (Stampotique) gestempeld. Met een zwarte fijnschrijver draden aan de Stampotique stempel getekend.
 Vloeibare zwarte verf (Daler Rowney) rond de hoofdjes aangebracht met een pipet en door laten lopen tot beneden. Stickers (Tim Holtz) op een paar tags geplakt en met het stabilo all potlood lijnen rond de tags getrokken en met een waterpenseel bewerkt.
De hoofdjes nogmaals op apart papier gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt. Gekleurd met squeezed lemonade (distress inkt). Op twee lege tags een paar stempeltjes van Cat's on appletrees gestempeld omdat ik ze zo leuk vind ;-). Tekst (Kaiserkraft) gestempeld en verspreidt opgeplakt.
"A day spent together becomes a memory to treasure".
Met een zwart inktkussen rondom de randen aangezet.

3 opmerkingen:

 1. wat een leuke sheets voor RR. tof dat je het stap voor stap publiceerd.
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, heel mooi Yvonne!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hay Yvonne, ik ben er superblij mee, de spread is erg mooi! En nu de beschrijving er ook nog bij, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)